Opleidingen

Opleidingen

Altijd al eens willen duiken? Al in het bezit van een duikbrevet maar op zoek naar een vervolgopleiding? Duikvereniging NoBaToWa verzorgt geen eigen duikopleidingen, maar wij werken nauw samen met een team van professionele SSI instructeurs en assistent instructeurs. Onder hun professionele begeleiding kan je opgeleid worden van Open Water Duiker tot en met Assistent Instructeur. Je via NoBaToWa behaalde duikbrevet wordt wereldwijd erkend. Wij bieden je na het halen van je Open Water Brevet brevet een gratis lidmaatschap van NoBaToWa aan tot het einde van het jaar waarin het brevet is behaald, zodat je samen met ons je duikvaardigheden kan blijven ontwikkelen. Als lid van NoBaToWa heb je de mogelijkheid om duikmateriaal te huren, kun je je duikflessen laten vullen en beschik je over een vereniging vol duikbuddy’s en gezellige clubavonden en vele activiteiten.

In samenwerking met een team van professionele SSI instructeurs en assistent instructeurs bieden wij recreatieve duikopleidingen volgens het SSI systeem aan. SSI brevetten worden wereldwijd geaccepteerd.

Door het volgen van specialty cursussen breid je de kennis en ervaring in het duiken uit. Zo zijn er specialty cursussen voor het beter uittrimmen, ’s nachts duiken, duiken met een droogpak of bijvoorbeeld het duiken met Nitrox.

Via onderstaande formulier kun je aangeven in welke opleiding je interesse hebt. Wij nemen contact met je op, vragen je om een inschrijfformulier in te vullen en brengen je vervolgens in contact met onze duikopleiding partner.