NoBaToWa

De gezelligste duikvereniging van Oost-Nederland

duiken

Als lid van NoBaToWa heb je toegang tot de clubduiken en overige duik gerelateerde activiteiten. Tussen maart en oktober worden clubduiken georganiseerd waarbij we gevarieerde locaties in Nederland bezoeken. Zowel in en rondom Deventer, maar ook op veel andere leuke locaties. Ook plannen wij, op eigen kosten, diverse bijzondere activiteiten zoals het duiken vanaf een boot in de Vinkeveense plassen, het duiken met steuren in Duitsland en een duikvakantie naar een zonnige bestemming. Wil je leren duiken? Of heb je al een brevet en wil je de duikvaardigheden blijven oefenen? Dan kun je terecht bij Duikvereniging NoBaToWa in Deventer.

gezeligheid

Elke donderdagavond ontmoeten leden elkaar in het clubhuis voor de gezelligheid en het maken van onderlinge duikafspraken. Ook bieden wij via Whatsapp en Social Media aan leden de mogelijkheid om actief duikafspraken te maken. Locaties in de omgeving van Deventer die veel worden aangedaan zijn oa. Bussloo, Slijk Ewijk en Bronsbergermeer. Ieder jaar organiseren wij een BBQ voor leden en organiseren we gezellige activiteiten om leden te binden aan de vereniging.

Opleidingen

Altijd al eens willen duiken? Al in het bezit van een duikbrevet maar op zoek naar een vervolgopleiding? Duikvereniging NoBaToWa verzorgt geen eigen duikopleidingen, maar wij werken nauw samen met een team van professionele SSI instructeurs en assistent instructeurs. Onder hun professionele begeleiding kan je opgeleid worden van Open Water Duiker tot en met Assistent Instructeur.

Over Ons

Een actieve, ervaren en gezellige groep duikers waarmee je het hele jaar door kan duiken in binnen- en buitenland. Dat is duikvereniging NoBaToWa. Ervaren en onervaren duikers van alle opleidingsniveaus en instanties zijn bij ons welkom. Door de grote en actieve groep leden is er altijd wel een buddy voor je beschikbaar.

Activiteiten

Nobatowa is een actieve duikvereniging. Elke donderdagavond ontmoeten leden elkaar in het clubhuis voor de gezelligheid en het maken van onderlinge duikafspraken. Locaties in de omgeving die veel worden aangedaan zijn oa. Bussloo, Slijk Ewijk en Bronsbergermeer.
Daarnaast organiseren we elke paar weken op zaterdag of zondag een gezamelijke duik in een mooie plas in Nederland.

Benieuwd naar de activiteiten van dit jaar?
Bekijk hieronder de agenda

◄ Vorige

juni 2024

Volgende ►
madiwodovrzazo

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14

Kampeerweekend

15

Kampeerweekend

16

Kampeerweekend

17


18


19


20


21


22

Bootduik Vinkeveen

23


24


25


26


27


28


29


30

Clubduik

Opleidingen

Duikvereniging NoBaToWa heeft als doel heeft om het duiken in en rondom Deventer te promoten en leden de middelen biedt om deze hobby te kunnen uitvoeren. NoBaToWa verzorgt geen eigen duikopleidingen, maar wij werken nauw samen met een team van professionele SSI instructeurs en assistent instructeurs. Onder hun professionele begeleiding kan je opgeleid worden van Open Water Duiker tot en met Assistent Instructeur. Je via NoBaToWa behaalde duikbrevet wordt wereldwijd erkend. Wij bieden je na het halen van je Open Water Duiker brevet een gratis lidmaatschap van NoBaToWa aan tot het einde van het jaar waarin het brevet is behaald, zodat je samen met ons je duikvaardigheden kan blijven ontwikkelen. Als lid van NoBaToWa heb je de mogelijkheid om duikmateriaal te huren, kun je je duikflessen laten vullen en beschik je over een vereniging vol duikbuddy’s en gezellige clubavonden en vele activiteiten.

Kom langs en maak kennis!

Wil je kennis maken met de vereniging en je toekomstige duik buddies?
Dat kan op donderdagavond vanaf 19:30 uur in ons clubhuis aan de Nico Bolkensteinlaan 2.

Bestuur

Het bestuur van NoBaToWa bestaat uit:

Michael Wolters

Voorzitter

Fons Herbrink

Penningmeester

Eric Weder

Activiteiten/Secretaris a.i.

Rogier Engel

Algemeen bestuurslid

Twan Kimenai

Algemeen bestuurslid

Steun de vereniging via sponsorklik

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan NoBaToWa, zonder dat het jou een cent extra kost!

contact informatie

Duikvereniging NoBaToWa
Nico Bolkensteinlaan 2
7416 SG Deventer

Clubavond: donderdag vanaf 19:30 uur

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

  • Wat kost het lidmaatschap?

Het lidmaatschap bedraagt €75,00 per jaar. Voor sommige activiteiten vragen wij een (kleine) eigen bijdrage en voor het vullen betaal je per vulling.

  • Heb ik een eigen duikuitrusting nodig?

Nee, bij NoBaToWa kun je voordelig een complete duikuitrusting inclusief flessen huren. De verhuursets zijn van goede kwaliteit en worden jaarlijks door een duikcentrum onderhouden.

  • Hoe weet ik of duiken iets voor mij is?

Probeer het uit tijdens een introductie duik in het zwembad en beleef de magie van het ademen onderwater en de gewichtsloosheid die verder alleen astronauten ervaren.

  • Duiken in Nederland, zie je dan wel iets?

De Nederlandse onderwaterwereld is veel mooier dan de meeste mensen beseffen. Het onderwaterleven is heel divers van grote snoeken, karpers, steuren en meervallen tot baarzen, voorntjes en rivierkreeftjes. En dan hebben we het nog niet eens over de Grevelingen en Oosterschelde met kreeften, krabben en sepia’s.