Studenten

Duikvereniging NoBaToWa is de gezelligste duikvereniging van Oost-Nederland. Het hele jaar door organiseren we (duik)activiteiten. In de zomer zijn we ieder weekend onder water te vinden en ook in de winter organiseren we diverse (binnen) activiteiten.

Als lid van NoBaToWa heb je altijd een buddy om mee te duiken. Voor het reizen naar de verschillende duikstekken is ook altijd wel een carpool-buddy te vinden.

Het lidmaatschap en de opleidingen van NoBaToWa zijn al heel voordelig maar speciaal voor studenten hebben wij een aantal extra voordelen.

Het lidmaatschap van NoBaToWa loopt per kalenderjaar en kost €67,50 per jaar. Wordt je lid op of na 1 juli dan betaal je voor je eerste jaar maar €35,-. Betaal je liever per kwartaal? Dan betaal je per automatisch incasso €16,95 per kwartaal.

Nog nooit gedoken en wil je dat eerst proberen? Als student betaal je bij NoBaToWa geen €39,95,- maar €24,95 voor een introductieduik. Tijdens de introductieduik maak je onder begeleiding van een ervaren instructeur kennis met het duiken. Heb je de smaak te pakken dan kan je bij NoBaToWa verder met de Padi Open Water opleiding. Ga je na de introductieduik verder met je Open Water opleiding, dan krijg je de introductieduik gratis.

Als lid van NoBaToWa heb je toegang tot alle club duiken en andere (duik)activiteiten. Heb je geen eigen uitrusting dan kan je die als student extra voordelig huren. Normaal betaal je voor het huren van een uitrusting €17,50 maar als student betaal je €14,95. Hiermee heb je een volledige uitrusting voor één duik. Voor een tweede fles betaal je geen €7,50 maar €4,95.

Lid worden is heel eenvoudig. Vul online het formulier op onze website in of kom langs op onze clubavond. Iedere donderdag vanaf 19:30 in ons clubhuis aan de Nico Bolkensteinlaan 2, tegenover het Deventer Ziekenhuis.

Om gebruik te kunnen maken van de aanbiedingen voor studenten hebben wij een bewijs van inschrijving van een MBO, HBO of Universiteit voor het huidige onderwijsjaar van je nodig.