NoBaToWa

Duikvereniging NoBaToWa is een gezellige en actieve duikvereniging uit Deventer. Opgericht op 6 maart 1997 met als doel “Het beoefenen en bevorderen van de duiksport.”

Het hele jaar door organiseren wij activiteiten voor onze leden. In de zomer maanden zijn wij wekelijks onder water te vinden in één van de vele duiklocaties die Nederland rijk is. Daarnaast organiseren we één keer per jaar een vakantie naar een duikbestemming in het buitenland, gaan we een weekend kamperen in Zeeland waar het geweldig duiken is en gaan we een weekend duiken in het buitenland.

Voor niet duikers en duikers die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden geven wij diverse opleidingen volgens het PADI systeem. PADI is wereldwijd marktleider op het gebied van duikopleidingen. Een PADI duikbrevet wordt wereldwijd erkend en je kan er daarom ook overal ter wereld mee duiken.

Voor beginnende duikers geven wij de PADI Open Water Diver opleiding.Wanneer je deze opleiding hebt afgerond kan je met de PADI Advanced Open Water Diver opleiding je kennis en vaardigheden uitbreiden en gaat de wereld van het duiken nog verder open.

Bij NoBaToWa zijn duikers van alle organisaties welkom. Dus of je nu beschikt over een brevet van PADI, SSI, NOB of een andere organisatie, bij NoBaToWa ben je van harte welkom om te komen duiken.

Duiken bij NoBaToWa staat in het teken van gezelligheid en veiligheid. Wanneer je niet zo ervaren bent in het duiken is er altijd wel een ervaren buddy aanwezig die je bij het duiken wil begeleiden waardoor je ervaring opdoet. Daarnaast is er bij clubactiviteiten altijd een goed gevulde EHBO koffer en zuurstofset aanwezig. Veel onze leden beschikken over een eerste hulp opleiding.

Leden die niet beschikken over een (complete) uitrusting kunnen tegen een gunstig tarief deze materialen huren van de vereniging. Het is dus niet nodig om een complete uitrusting aan te schaffen als je met ons gaat duiken.

Bestuur

Michael Wolters
Voorzitter
Fons Herbrink
Penningmeester
Stefan de Graaf
Secretaris
Edwin Pieters
Opleidingen
Rogier Engel
Algemeen Bestuur
Eric Weder
Activiteiten