Lidmaatschap

Door lid te worden van NoBaToWa kan je aan alle activiteiten deelnemen, kan je na de duik je fles vullen, huur je tegen een gereduceerd tarief een uitrusting en heb je altijd een buddy voor een duik. Het lidmaatschap bedraagt €75,- per jaar. Voor sommige activiteiten vragen wij een (kleine) eigen bijdrage en voor het vullen betaal je per vulling of als je veel vult kan je een abonnement afsluiten.

Wanneer je niet duikt maar wel graag aan de niet duik activiteiten mee wil doen of de vereniging graag ondersteund kan je donateur worden. Donateurs hebben toegang tot de clubavonden en de niet duik activiteiten zoals onze jaarlijkse BBQ. Hiervoor betaal je per jaar €17,50.

Wanneer je er over denkt om lid te worden van NoBaToWa ben je van harte welkom op onze clubavond of spreek met ons af om met een clubduik mee te gaan. Je kan vrijblijvend deelnemen aan 2 clubduiken voordat je een keus maakt om lid te worden.

Wil je lid worden van NoBaToWa? Vul dan onderstaand formulier in.

NoBaToWa verwerkt je gegevens zoals is beschreven in ons privacy reglement. Wij gebruiken je gegevens alleen voor het bijhouden van onze administratie en na toestemming je op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen de vereniging. Je gegevens worden niet gedeeld met derde partijen tenzij wij dat wettelijk verplicht zijn.

Wij vragen je akkoord voor het verwerken van je gegevens: